El 15 de novembre s’obre el període d’acreditacions per als professionals

02/11/2016

  • Les inscripcions es tramiten en línia i tenen un preu de 30 euros

Coincidint amb un primer avanç de programació del que es podrà veure del 30 de març al 2 d’abril de 2017 en la 28a edició de La Mostra d’Igualada, el dimarts 15 de novembre comença el termini perquè els professionals interessats en les arts escèniques per a tots els públics puguin acreditar-se a la fira de teatre infantil i juvenil.

Les inscripcions romandran obertes fins el 15 de gener de 2017 5mg cialis. Tenen un preu general de 30 euros, si bé els membres de les associacions amb les quals s’han establert convenis de col·laboració gaudiran d’un descompte de la meitat del cost (15 euros). Aquestes entitats són l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP), l’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar (Kacu Mensi), l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l’Associació Professional de Dansa de Catalunya (APDC), l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), l’Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya (CIATRE) i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).

A la secció PROFESSIONALS del web de La Mostra es detallen tots els avantatges d’acreditar-se a la fira com per exemple invitacions i reduccions en el preu de les entrades, accés als espais exclusius per a professionals, inclusió de les dades de l’entitat al Manual de Professionals o preferència en la reserva d’allotjament. Per a qualsevol consulta i informació complementària es pot contactar directament amb la fira a professionals@lamostraigualada.cat.

En la darrera edició, La Mostra va acollir 564 professionals acreditats, que representaven 267 entitats. D’aquestes, 236 eren de Catalunya, 21 de l’Estat Espanyol i 10 internacionals (Itàlia, França, Regne Unit i Alemanya). A aquesta xifra cal sumar-hi les companyies no participants en la programació, la trentena d’expositors de l’espai La Llotja i altres agents del sector, uns professionals que fan augmentar el registre fins gairebé els 700 inscrits.

ActualitatVeure'n més