Mostra Igualada obre la venda d’entrades el dilluns 17 de maig

11/05/2021

La venda serà exclusivament a través de la pàgina web 

Tots els espais d’exhibició tindran un aforament del 50% i tota la programació de carrer tindrà lloc en recintes a l’aire lliure amb accés limitat, amb un preu simbòlic de 2 euros

La Mostra habilitarà un Punt d’informació i taquilles a La Sala, punt de difusió cultural i turística d’Igualada, del 27 al 30 de maig

 

El dilluns 17 de maig la Mostra Igualada obrirà la venda d’entrades per als espectacles programats a la 32a edició. La venda serà exclusivament a través de la pàgina web de la Fira

Per complir amb les mesures sanitàries i per garantir una Mostra Igualada 100% segura, els 15 espais d’actuació tindran un aforament del 50% i tota la programació de carrer tindrà lloc en recintes a l’aire lliure amb accés limitat.

Per a la tranquil·litat dels espectadors, un cop es faci la compra grupal de les entrades, les butaques contigües es bloquejaran per deixar la distància de seguretat respecte als altres grups d’espectadors. La Mostra recomana adquirir prèviament les entrades en línia, ja que només es disposarà d’un punt de taquilla durant els dies de la Fira per poder atendre possibles incidències.

Per fer més accessible i segmentar el volum de programació, la Mostra Igualada es divideix en 6 itineraris en funció de l’edat del públic al qual es dirigeixen els espectacles. Es pot consultar tota la programació a www.mostraigualada.cat.

 

Preus i descomptes

El preu de l’entrada general per als espectacles de sala és de 8 euros, amb un preu reduït de 5 euros accedint a descomptes pels menors de 18 anys, les persones aturades, pensionistes, jubilades i famílies nombroses o monoparentals i socis del Carnet Jove. 

Els espectacles de carrer es realitzaran en recintes a l’aire lliure però amb aforament limitat; per a aquests espectacles caldrà comprar entrada amb un preu simbòlic de 2€.

Els espectacles “Orbital”, “Ondina”, “Polzet” i “En Patufet (i els seus pares)” seran gratuïts per als socis del Club Súper3 fins a exhaurir les localitats gratuïtes disponibles i presentant el carnet en l’accés a l’espectacle.

 

Punt d’informació i taquilla

La Mostra Igualada ha habilitat un Punt d’informació i taquilla a La Sala, punt de difusió cultural i turística d’Igualada el dijous 27 i el divendres 28 de maig de 17 h a 20 h; el dissabte 29 de maig de 9 h a 13 h i de 15 h a 20 h i el diumenge 30 de maig de 9 a 13 h a 15 h a 18 h. 

ActualitatVeure'n més