Públic

Què fem

Mostra Igualada és la fira d'espectacles infantils i juvenils de Catalunya que es celebra anualment a Igualada el mes d'abril. Quatre dies molt intensos plens d'espectacles de sala i de carrer, amb 50 companyies i més de 100 representacions per a tots els gustos: teatre, circ, música, dansa, titelles, clown... Un esdeveniment imperdible per viure i gaudir de la cultura en família.

Més informació

Programació

La programació de la Mostra Igualada compta amb espectacles de tots els gèneres però amb un únic denominador comú: l'estatura dels espectadors. Qualitat, originalitat i contemporaneïtat en propostes per a tots els públics amb companyies catalanes, estatals i internacionals. I per facilitar la tria, us indiquem l'edat recomanada dels espectacles.

Més informació

Informació pràctica

Tot el que necessiteu saber per venir a la Mostra Igualada amb més comoditat ho podeu trobar en aquest apartat: el plànol amb tots els espais d'actuació de la fira i els serveis que hi podeu trobar (taquilles, punt d'informació, aparcament...), com arribar fins a Igualada, els restaurants de la Mostra, on dormir i, si us cal, també la recollida de polseres identificatives per als infants.

Més informació