La CCMA i la Mostra Igualada tanquen un acord de col·laboració per a la difusió de les activitats de la 32a Fira d’espectacles infantils i juvenils

21/05/2021

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Mostra Igualada han signat un acord de col·laboració per tal de difondre les activitats programades a la Mostra Igualada, que aquest any celebra la seva 32a edició, entre el 26 i el 30 de maig

 

Segons aquest acord, que tindrà una durada de dos anys, els mitjans de la CCMA, a través dels diferents programes i espais, difondran les activitats de la Mostra Igualada-Fira d’espectacles infantils i juvenils. La propera edició de la Mostra, la 32a, tindrà com a eslògan “Mires o veus?” i es farà en format híbrid, combinant l’activitat professional en línia i les propostes en viu.

La 32a edició de la Mostra Igualada tindrà lloc entre el 26 i el 30 de maig i  retrà una especial atenció a les companyies catalanes. Acollirà 47 espectacles, 8 estrenes i més d’un centenar de funcions en 15 espais. Algunes de les companyies programades són Guillem Albà & La Marabunta, Les Bianchis, Marie de Jongh, Cia Roberto G. Alonso, Los Galindos, Obskené, Campi Qui Pugui o La Virgueria.

Per tal d’adaptar-se a la nova situació, la Fira s’allargarà un dia i les activitats dirigides als professionals seran virtuals. Això permetrà participar de la Mostra als professionals no només catalans, sinó també estatals i internacionals. Tot i que la programació d’espectacles serà presencial, enguany se substitueix la Llotja física per la Llotja Virtual, on tindrà lloc la Mostra Pro Catalan Arts, amb presentacions, reunions ràpides, espectacles en streaming i moltes altres activitats.

Mostra Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Ha esdevingut un gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i juvenil, que anualment aplega al voltant de 30.000 espectadors i més de 1000 professionals a la capital de l’Anoia. També és un espai de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els diferents agents que operen en el sector de les arts escèniques per a tots els públics. Així mateix, la fira té per objectiu ser plataforma de difusió dels espectacles infantils i juvenils, per tal de proveir la programació dels municipis i festivals de Catalunya i l’Estat, i propiciar la internacionalització de les companyies catalanes.

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l’educació, la creació i la innovació.

ActualitatVeure'n més