Grup Mostra Jove

Per tal d'afavorir una presència activa i participativa del públic jove a la Mostra Igualada es dissenya una programació específica que va més enllà d'alguns espectacles recomanats per una certa franja d'edat o accions puntuals inserida dins la programació oficial. Enguany compta amb una desena d’espectacles recomanats per adolescents i joves.

Per acompanyar i reforçar aquesta programació el 2019 es crea el Grup Mostra Jove, un espai de trobada de joves d’entre 12 i 22 anys que tenen interès i curiositat per les arts escèniques.

El projecte beu de la primera Mostra JOVE creada el 2017 com un espai paral·lel a la programació oficial dinamitzat pel mateix col·lectiu de joves.

L'objectiu d’aquest grup és sobretot enriquir l'experiència dels joves envers el fet escènic i potenciar-ne la participació. Posar-los al centre, oferint-los eines i recursos per a que ampliïn els seus coneixements i bagatge envers les arts escèniques i alhora coneguin en profunditat la Mostra, no només com a festival o esdeveniment sinó també com a fira i plataforma professional.

En l’actualitat el Grup Mostra Jove és un grup nombrós, divers i entusiasta que està actiu i connectat durant tot l’any. Coordinat per un equip professional mixt en aliança amb l'àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, es reuneix regularment per anar a veure espectacles i propostes escèniques de diversos formats, gèneres i procedències arreu de tot el territori; fer trobades amb els artistes abans i després de les funcions, assistir a tallers, activitats i xerrades per aprofundir en el coneixement de l’entorn artístic i alhora transmetre l’interès en les arts escèniques a tota la comunitat jove.

Seguiu-los a Instagram: @joveslamostra