Mostra Igualada anuncia les dates del 2021 i obre la convocatòria artística

15/06/2020

  • La 32a fira d’espectacles infantils i juvenils se celebrarà del 15 al 18 d’abril
  • Les companyies poden sol·licitar actuar-hi del 15 de juny al 15 d’agost
  • La Mostra obrirà a la tardor una línia de suport a la producció per a companyies

Mostra Igualada ja té dates per la 32a edició. La fira d’espectacles infantils i juvenils se celebrarà del 15 al 18 d’abril de 2021, just després de Setmana Santa. Les companyies professionals ja poden sol·licitar actuar-hi a partir d’aquest dilluns 15 de juny i fins al 15 d’agost a través d’un formulari disponible aquí on es detallen els requisits artístics i les condicions de participació.

La convocatòria artística està oberta a companyies professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, música, circ, etc.) adreçats a un públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais tancats com a l’exterior. Les propostes poden ser de petit, mitjà o gran format i també poden combinar diversos gèneres. Es tindrà especialment en compte la contemporaneïtat de la proposta, la innovació en el llenguatge escènic, l’aportació en el format, i la dramatúrgia. S’hi poden inscriure companyies d’arreu: catalanes, de la resta de l’Estat espanyol i internacionals.

Amb l’objectiu de fomentar la creació, ser un referent per a les companyies d’arts escèniques per a tots els públics i marcar el camí de les línies de programació del país, Mostra Igualada està treballant en unes línies de suport a la producció per a companyies en els àmbits del gran format, l’escena per a joves, les noves dramatúrgies i la cooperació entre companyies de diferents territoris. La convocatòria s’obrirà la propera tardor i culminarà l’edició del 2022.

ActualitatVeure'n més