Us convidem a un ‘Menú’ per desgranar la programació

07/03/2017

  • Pep Farrés explicarà els espectacles de la 28a edició de La Mostra per orientar el públic en la tria
  • L’acte és gratuït i tindrà lloc divendres 10 de març, a les 21h, a l’Auditori del Museu de la Pell

S’apropen les dates de la 28a edició de La Mostra d’Igualada, que es durà a terme del 30 de març al 2 d’abril. Per això, aquest divendres 10 de març, amb el Diari de La Mostra acabat de sortir del forn i abans de l’inici de la venda d’entrades, la fira proposa un acte gratuït, obert a tothom, per explicar els espectacles de la programació. La presentació anirà a càrrec del director artístic, Pep Farrés, i es durà a terme a les 21h, a l’Auditori del Museu de la Pell.

El Menú de La Mostra és una oportunitat excel·lent per assabentar-se de les propostes d’aquest any, comentades pel mateix director artístic que les ha seleccionat. Els muntatges estan organitzats dins de diversos itineraris per edats Per als més petits (3-6 anys), Per als no tan petits (6-12 anys), Per als joves (12-18 anys) i Per a tothom (aptes per a tots els públics a partir dels 3 anys) per facilitar-ne la tria i, a més, Farrés orientarà els assistents detallant les característiques de les diverses produccions i responent les seves preguntes.

Es repartiran exemplars del Diari de La Mostra –la publicació que recull la programació de la fira, desglossa totes les funcions i activitats i inclou informacions pràctiques–, que començarà a distribuir-se a Igualada i comarca a partir d’aquesta setmana, prèviament a l’inici de la venda d’entrades en línia, que s’obrirà el proper dilluns 13 de març aquí. Les entrades a taquilla es podran comprar el cap de setmana del 25 i 26 de març a les taquilles del Teatre Municipal l’Ateneu, i posteriorment durant els dies de la fira a les taquilles de La Mostra situades a la plaça de Cal Font.

Enguany La Mostra reuneix un total de 51 companyies que duran a terme 102 representacions. Dels 52 espectacles (una companyia presenta dos muntatges) que es podran veure al llarg dels 4 dies de La Mostra, 15 són estrenes. D’aquestes, 6 són absolutes i 9 a Catalunya. Pel que fa a les companyies, 38 són de Catalunya, 11 de la resta de l’Estat i 2 internacionals (de França i Bèlgica). Les propostes tindran lloc a 16 espais d’actuació, dels quals 9 són sales i 7 es troben al carrer, a més de 2 espectacles itinerants per la ciutat. Enguany La Mostra incorpora dos espais nous d’actuació: les Cotxeres dels Moixiganguers i el Celler del Sindicat.

ActualitatVeure'n més