La nova imatge proposa el teatre com a vehicle d’idees i motor de sorpreses i curiositat

22/01/2018

  • Una quinzena de cartells formen la imatge de La Mostra d’Igualada 2018, obra de l’artista igualadí Ramon Enrich
  • La col·lecció està protagonitzada per un signe d’interrogació descontextualitzat en diversos espais naturals
  • La fira de teatre infantil i juvenil se celebrarà del 12 al 15 d’abril

La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil ha presentat aquest dilluns 22 de febrer la imatge de la 29a edició. La creació és obra de l’artista igualadí Ramon Enrich, pintor, escultor i dissenyador gràfic. Formen el cartell de La Mostra 2018 una col·lecció d’imatges simples i brossianes on els espais naturals són l’escenari i el protagonista és un signe d’interrogació descontextualitzat.

La Mostra d’enguany proposa la idea de descobrir el món a través del teatre, un teatre que ens fa créixer, que impulsa la imaginació i que és un viatge pel cervell a través de la seva acció efímera, única i passatgera. En aquest sentit i amb la intenció de crear una campanya “no convencional” i qüestionant el context tradicional del teatre infantil i juvenil, Enrich aposta per “una comunicació a través d’imatges obertes amb voluntat d’insinuar i crear expectativa sense concretar”, “sota l’eix d’un teatre com a vehicle d’idees i motor de sorpreses i curiositat”, afegeix.

La imatge, titulada globalment ‘La curiositat en escena’ i desgranada amb altres eslògans per a cadascuna de les imatges, pretén alhora consolidar qualitativament La Mostra d’Igualada com una gran plataforma de la curiositat i catalogar les arts escèniques com un material de construcció d’experiències.

ActualitatVeure'n més