Canada House, guanyador del 7è Concurs d’Aparadors de la Mostra

06/04/2019

Un total de seixanta comerços locals han participat enguany, coincidint amb el 30è aniversari de la Mostra Igualada, en la 7a convocatòria del Concurs d’Aparadors Comercials, coordinat pel departament de Comerç de l’Ajuntament. Tots ells han adoptat aquests dies motius vinculats amb el món del teatre i la imatge de l’esdeveniment.

Havent valorat els establiments concurrents, aquest divendres el jurat ha emès el seu veredicte i s’ha procedit al lliurament dels premis a cada comerç per part de l’alcalde, Marc Castells, del regidor de Promoció Cultural, Pere Camps, i del director de la Mostra Igualada, Pep Farrés.

El primer premi ha estat atorgat a Canada House, situat al c/ Aurora, 60-66, que ha rebut 500 euros. El segon premi, de 300 euros, ha estat per Igualada Foodies, al c/ de la Torre, 5. I, pel que fa al tercer premi, aquest ha estat concedit a Pèl i Ploma, al c/ Santa Caterina, 53, que gaudirà d’una campanya publicitària gratuïta a l’emissora municipal Ràdio Igualada. Vist el bon nivell d’aquest any, el jurat ha decidit també concedir quatre accèssits a Carnisseria Ibáñez, Moda Íntima Glòria, Joan Carles Joiers i Alfil.be.

ActualitatVeure'n més