Mostra Igualada fa una doble crida per captar voluntaris i famílies que acullin artistes

20/01/2020

  • El voluntariat, peça clau de l’engranatge de la Mostra, participa activament en l’organització i gaudeix d’avantatges com entrades, regals i un sopar de cloenda
  • Per quart any, la fira busca famílies igualadines i anoienques que vulguin allotjar artistes a casa seva durant un o més dies
  • L’any passat van adherir-se a la iniciativa més de 80 voluntaris i una trentena de famílies acollidores
  • La 31a edició de la Mostra tindrà lloc del 26 al 29 de març

A tres mesos de la celebració de la 31a edició, Mostra Igualada fa una doble crida per trobar, d’una banda, voluntaris interessats en participar activament en l’organització de la fira i, de l’altra, famílies que vulguin acollir artistes programats. Cada edició formen part de l’equip de voluntaris una vuitantena de persones i, des dels darrers tres anys, una trentena de famílies acullen professionals de les arts escèniques a casa seva (artistes, programadors, periodistes, etc.).

El voluntariat és una peça clau en l’organització de la Mostra. S’ocupa del control d’espais, l’atenció al públic i la preparació del lliurament de material per als professionals, entre d’altres funcions coordinades amb el suport del Grup Xarxa Igualada.

Tots els voluntaris tenen accés al Club de Professionals (local social de Xauxa), reben un obsequi, gaudeixen del sopar de cloenda de la fira i se’ls informa de primera mà de tot el què es cou a la Mostra. L’edat mínima per ser voluntari és de 16 anys.

 

ALLOTJAMENT D’ARTISTES A CASA

Arran de l’èxit dels darrers tres anys, la Mostra torna a repetir la campanya d’allotjament de companyies i altres professionals del sector. Amb aquesta acció anima a veïns i famílies d’Igualada i rodalies a acollir, durant un o més dies, els artistes que actuaran a la fira, els programadors que vindran a comprar espectacles o els periodistes que cobriran l’esdeveniment. L’acollida no inclou la manutenció i l’esdeveniment farà d’intermediari en la gestió per tal d’oferir totes les facilitats. 

A més de poder viure la Mostra des de dins, les famílies acollidores gaudeixen d’un seguit d’avantatges. La fira agraeix l’hospitalitat amb un pack familiar d’invitacions (una entrada per a cada membre de la família) per a un espectacle a escollir de la Mostra Igualada, se’ls convida al sopar que se celebra l’últim dia i se’ls informa periòdicament sobre la Mostra. També participen al sorteig d’un viatge i una estada per a 4 persones a la FIET – Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears (amb entrades per als espectacles incloses), que tindrà lloc a Vilafranca de Bonany (Mallorca) el mes d’octubre. El desplaçament és una gentilesa de Fer Frans, l’agència de viatges oficial de la fira.

 

INSCRIPCIONS

Les famílies acollidores es poden inscriure fins al 3 de febrer a través d’aquest formulari, mentre que els voluntaris ho poden fer fins al 24 de febrer a través d’aquest formulari. Per a més informació es pot consultar aquí o escriure un correu electrònic a voluntaris@mostraigualada.cat.

ActualitatVeure'n més