S’obre la convocatòria del 8è Concurs d’aparadors comercials

06/02/2020

Es convida tots els comerciants locals a decorar el seu aparador amb un dels gèneres escènics de la Mostra

 

L’Ajuntament d’Igualada convoca el 8è Concurs d’aparadors comercials amb motiu de la 31a edició de la Mostra Igualada – Fira d’espectacles infantils i juvenils. La iniciativa vol contribuir a dinamitzar l’activitat comercial i, alhora, celebrar d’una manera més visual l’esdeveniment, que tindrà lloc del 26 al 29 de març (coincidint amb la setmana del comerç). El període d’inscripció ja és obert i es tancarà el proper 14 de febrer.

En el concurs hi poden participar tots els comerços d’Igualada que decorin el seu aparador d’acord amb algun dels gèneres de la Mostra (concretament: teatre, titelles, dansa, circ o música).

Com cada any s’atorguen tres premis als millors aparadors. El primer estarà dotat amb 500 euros, el segon amb 300 euros i el tercer consistirà en la gravació i l’emissió d’una falca publicitària a l’emissora municipal Ràdio Igualada (103.2 FM).

A més, aquest Concurs d’aparadors torna a anar lligat amb el Joc del Comerç de Mostra Igualada, que proposa un repte als infants de la ciutat. Seran ells els qui hauran d’encertar quin gènere és el que ha dedicat cada un dels comerços al seu aparador. Hauran d’identificar la disciplina artística de, com a mínim, 15 comerços i lliurar la butlleta de participació (retallable al Diari de la Mostra) a un dels diferents Punts d’informació de la Mostra.

Tots els comerciants que hi vulguin participar poden consultar les bases del concurs i formalitzar la inscripció a través del web www.igualada.cat/tràmits, per correu electrònic a comerc@aj-igualada.net o lliurar les butlletes presencialment: al Servei municipal de comerç a l’edifici d’Ig-nova Empresa (Avda. Mestre Muntaner, 86) o a l’oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) a la plaça de l’Ajuntament.

ActualitatVeure'n més