La Mostra d’Igualada busca joves de 25 anys per celebrar la seva 25a edició

07/03/2014

També s’estan recollint fotografies antigues per fer una exposició virtual

La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil,  que enguany se celebrarà del 24 al 27 d’abril, busca joves nascuts l’any 1989 per celebrar la 25a edició de la fira. La Mostra ha llençat una campanya a xarxes socials demanant als joves que enguany també fan 25 anys i que tenen records de la fira quan eren nens, que es posin en contacte amb l’equip organitzador.

L’objectiu d’aquesta crida és que comparteixin els seus records i anècdotes de quan eren menuts i anaven a La Mostra amb els pares.

Els nascuts l’any 1989 poden posar-se en contacte amb la fira a través de la pàgina de Facebook  (www.facebook.com/lamostraigualada), del perfil de twitter (@mostraigualada) o del correu electrònic (premsa@lamostraigualada.cat).

Amb les millors anècdotes i records es farà una acció protagonitzada pels mateixos joves que servirà de celebració de les 25 edicions.

D’altra banda, La Mostra d’Igualada també cerca fotos històriques de la fira de teatre infantil per tal de fer-ne una exposició virtual i de complementar, l’exposició de cartells que s’està preparant amb motiu de l’efemèride.

ActualitatVeure'n més