La màgia d’Antonio Díaz guanya el premi del públic de La Mostra

26/05/2014

L’espectacle La gran ilusión del mag Antonio Díaz ha estat el més votat pel públic de la Mostra, obtenint el  Premi Fundació Catalunya-La Pedrera al millor espectacle de la 25a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de Teatre infantil i juvenil. La puntuació obtinguda és 9,77 sobre 10, la més alta  en la història del premi.

Aquesta és la segona ocasió que el mag de Badia del Vallès rep el reconeixement del públic de La Mostra. L’any 2012, quan just començava a despuntar mediàticament, va actuar a la fira per primera vegada guanyant el premi amb l’espectacle La asombrosa historia de Mr. Snow. Dos anys més tard, Díaz tornarà a recollir el guardó havent-se convertit en un dels mags de moda, més mediàtics i reconeguts del moment, que recull èxits per allí a on passa.

La segona posició, després de La gran ilusión, i amb una puntuació de 9,45 ha estat per la companyia igualadina Farrés brothers i cia. que va representar a La Mostra Tripula, un espectacle que té com a escenari un globus aerostàtic. El tercer lloc ha estat per l’espectacle que va inaugurar la 25a fira de teatre infantil i juvenil, Entredos, de la companyia de circ Cap i Cua.

El guardó gentilesa de Fundació Catalunya – La Pedrera, col·laboradora de La Mostra d’Igualada, està dotat amb 1.200 euros. El premi està molt ben valorat pels professionals que el reben ja que és per votació popular i són els propis espectadors els que decideixen el veredicte a través de les seves puntuacions.

La puntuació final s’obté després de calcular la mitjana aritmètica per tal de garantir la igualtat de condicions entre les companyies que actuen en espais de més i menys aforament, ja siguin a sala o al carrer.

Acte de lliurament del Premi

El lliurament del Premi Fundació Catalunya–La Pedrera al millor espectacle de La Mostra d’Igualada 2014 es farà el dimecres 11 de juny, a les 11.45 hores, al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada.

L’acte comptarà amb l’assistència del Primer Tinent d’Alcalde d’Entorn i Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, Josep Miserachs; la Directora de Cultura de la Fundació Catalunya–La Pedrera, Marga Viza; i el guanyador Antonio Díaz.

Aquest és el vuitè any que la Fundació atorga el guardó. Les altres companyies guanyadores anteriorment han estat: Teatre Mòbil amb Sense Solta (2013); Antonio Díaz Cascajosa amb  La asombrosa historia de Mr. Snow (2012); Mumusic Circus amb  Merci Bien (2010); Egos Petits amb En Joan sense por (2009); Marcel Gros amb  Inventari (2008) i el Mag Lari amb Secrets (2007).

ActualitatVeure'n més