La Mostra presenta el ‘Menú’ d’espectacles per anar fent boca amb la 26a edició

24/03/2015

  • La fira vol orientar el públic en la tria de la programació
  • L’acte tindrà lloc divendres, a les 20 h, a la Plaça Pius XII i és obert a tothom

La nova edició de La Mostra d’Igualada comença a pujar el teló fent boca del que serà el seu programa per a nens i joves dels propers 16, 17, 18 i 19 d’abril. Aquest divendres 27 de març, coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, la fira organitza de forma inèdita El Menú de La Mostra amb l’objectiu d’apropar la programació al públic. El director artístic, Pep Farrés, exposarà els espectacles que es podran gaudir dins els diversos itineraris per edats ideats enguany. L’acte, gratuït i obert a tothom, es durà a terme a les 20 hores, a la plaça Pius XII d’Igualada, que durant els dies de La Mostra es converteix en l’Espai Tot Circ.

La Mostra presenta en la 26a edició un variat cartell amb la participació de 64 companyies diferents, que oferiran fins a 117 representacions. Per tal d’orientar el públic, l’organització ha organitzat El Menú de la Mostra, un acte destinat a guiar els espectadors i recomanar-los els espectacles que millor s’adaptin a les seves realitats.

Així, Pep Farrés explicarà els 4 itineraris per edats proposats per la fira: espectacles Per als petits (3-6 anys), Per als no tan petits (6-12 anys), Per als joves (12-16 anys) –públic a qui enguany es dedica una atenció especial– i Per a tothom (aptes per a tots els públics a partir dels 3 anys).

Durant El Menú es repartirà entre els assistents exemplars del Diari de La Mostra, la publicació que recull la programació de la fira, desglossa totes les funcions i activitats i inclou també informacions pràctiques.

ActualitatVeure'n més