Els establiments Gelou, Moskids i Cal Piqué guanyen el 3r concurs d’aparadors

18/04/2015

Per tercer any consecutiu, amb motiu de La Mostra d’Igualada i amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat, l’Ajuntament d’Igualada ha convocat el  Concurs d’Aparadors de La Mostra. Enguany hi han participat 49 aparadors.

El jurat del Concurs, ha estat format per Josep Maria Mestres, cap de l’oficina d’atenció empresarial de l’Ajuntament d’Igualada; Ester Comenge, representant de l’Escola d’Art Gaspar Camps; Montserrat Oliva, representant del grup Xarxa d’Igualada; Marta Viscarro, representant de ‘Disseny Igualada’ i Isabel Esteve, de l’àrea creativa i de disseny Sita Murt.

El jurat del concurs ha valorat que l’aparador de Gelou, Ferreteria Soledat és el que més compleix els criteris de valoració establerts a les bases:  l’originalitat i la creativitat, la qualitat artística, el disseny i el grau de vinculació al tema del concurs. Gelou està situat al carrer de la Soledat, 89 i es dedica des de l’any 2008 a la venda de ferreteria i objectes de la llar.

Gelou, botiga guanyadora del 3r Concurs d'aparadors de La Mostra d'Igualada

El segon premi del concurs ha estat per l’establiment Moskids, situat al carrer Nou, 26, des de l’any 2004 i dedicat a la venda de calçat infantil.

Moskids, 2n premi del 3r Concurs d'aparadors de La Mostra d'Igualada

El tercer premi ha estat per l’establiment Cal Piqué, situat al carrer Sant Magí, 5 i dedicat a la cansaladeria i la xarcuteria des de 1962.

Cal Piqué, 3r premi del 3r Concurs d'aparadors de La Mostra d'Igualada

Els premis consisteixen en un primer premi dotat amb 500€, un segon premi amb 300€ i un tercer premi materialitzat en una  falca publicitària a Ràdio Igualada.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha lliurat aquest divendres els guardons als establiments guanyadors, que es podran visitar -juntament amb els de la resta de botigues participants- fins el proper diumenge. Els aparadors són:  Texpi, Torrents Arquitectes, La Guspira, El Cullerot, TrencatClosques, Brodadets, Pèl i Ploma, Abacus, Cistelleria Farrés,  La Botigueta, La Bona Espardenya, Gelou, Toni Guix Perruquer, Shana, Marroquineria Franquesa, Joieria Llucià, Petits, Moskids, Portofino, Base Pedraforca, Natur House, Sara Castells Joiera, El Perfum, 7 Colores, Magatzems Faro, Moda Íntima Glòria, La Fou, Llegim…? Llibreria, Floristeria Zínia, Òpal, Caro Cuore, Asfalt, La Couture Creative, Textura, PS31, Pesca Salada Filomena, Monetti, Crom, Opcinatura, Creacions Claramunt, Cal Gaspar, Hidramar Natura, Viatges Eurocar, Brands, Celler Figueres, Soria Natural, De Mà en Mà, i Cosmon.

ActualitatVeure'n més