Es posen a la venda les entrades de La Mostra d’Igualada

21/03/2016

  • A partir d’avui es poden adquirir entrades a través de la pàgina web, i el dia 1 d’abril s’obrirà la venda a taquilles

La Mostra d’Igualada obre avui la venda d’entrades  de la 27a edició. A partir d’aquest dilluns, el públic ja pot adquirir les entrades pels espectacles de pagament de la fira de teatre infantil i juvenil. De moment, la venda activa és únicament on-line aquí.

Del dia 1 al 3 d’abril, les entrades es podran adquirir també a les taquilles del Teatre Municipal l’Ateneu. A partir del dia 7 d’abril, ja durant la fira, s’obriran les taquilles de La Mostra, ubicades al vestíbul dels antics cinemes Kursal. Del 8 al 10 d’abril hi haurà instal·lades, a més a més, les taquilles de La Mostra Jove a L’Escorxador per tal que els joves puguin comprar-hi directament les entrades dels espectacles d’aquest espai.

El preu normal de les entrades és de 8€ (tots els infants a partir de tres anys hauran de pagar entrada) i hi ha diversos descomptes aplicables: els menors de 13 anys, les persones aturades, pensionistes, jubilades i amb carnet de família nombrosa i els socis del Carnet Jove tenen les entrades reduïdes a 5€. A més, els socis del Club TR3SC, Abacus Cooperativa i l’Ateneu Igualadí, i els lectors del diari Ara i subscriptors de La Veu de l’Anoia i Regió7 gaudiran de dues entrades al preu reduït de 5€. Per gaudir de tots aquests descomptes –que no són acumulables– caldrà presentar el carnet corresponent a taquilla.

Els socis del Club Super3 tenen entrades gratuïtes a cinc funcions del cap de setmana. Són per als espectacles Cubs de Bambalina Teatre Practicable (dissabte 9 a les 10:15h), Mobil de La Güasa Circo Teatro (dissabte 9 a les 19:30h), Dibi Dubi Dubà d’Inspira Teatre (dissabte 9 a les 21h), Wabi-Sabi de Mons Dansa (diumenge 10 a les 10:15h) i Viatge al centre de la terra (s.XXI) de Roseland Musical (diumenge 10 a les 18h). Per gaudir de la invitació cal que recullin l’entrada a les taquilles ensenyant el carnet.

Finalment, recordar que l’espectacle inaugural BasketBeat de Big Band Basket Beat Barcelona és gratuït, però amb aforament limitat, per la qual cosa és imprescindible recollir-ne l’entrada a taquilles. D’altra banda, els espectacles que es duen a terme al Kiosk del Rec – Club dels Professionals (Be God Is d’Espai Dual i Abandónate mucho de Las XL) tenen un preu únic de 5€ amb consumició inclosa i només es poden adquirir al mateix espai a partir d’una hora abans.

ActualitatVeure'n més