Cry Babies

The Followers (Catalunya)

Finalitzat
2023
dj. 30.03.23 | 10:00 h, 20:00 h

Preu: 6€/10€
Edat: +14
Idioma: Multi
Durada: 60 min

Compartir

Als disset anys la teva vida canvia, i això no t'agafa preparat.

'Cry Babies' és una ficció especulativa en clau de fals documental que aborda la relació entre l'educació, la societat i la violència.

En un món de promeses d'èxit i grans expectatives al voltant de la joventut, una adolescent trenca la norma i protagonitza un episodi de violència al seu institut. Què porta a una jove al límit? Quin nivell de responsabilitat tenen la família, el centre educatiu, la tecnologia, la pressió dels cànons establerts, els mitjans de comunicació, el polític que retalla en educació, la precarietat, la societat o ella mateixa?

L'espectacle es pregunta quin futur els espera als adolescents d'avui dia. Mitjançant vlogs de vídeo, manipulacions de maqueta, peces musicals, partitures de cos, humor trash i interaccions amb el públic recordarem que als disset el món era molt més complex i terrible del que pensàvem.

Com hem d'afrontar la violència juvenil com a societat?

Fitxa artística

  • Idea original i dramatúrgia: Andrea Monje i Laura Riera (The Followers Co)
  • Intèrprets: Andrea Monje, Laura Riera, Pol de la Rosa i Hèctor Vidondo
  • Tècnic: Sergio Roca Saiz
  • Escenografia i vestuari: Núria Mallofré
  • Cos i moviment: Bruna Artigal
  • Ajudantia a la producció: Roger Vidal
    Distribució: Magrana Escena
  • Coproducció: Antic Teatre, Quinzena de Dansa Metropolitana i Kinètic Parc Sandaru

Coneix la companyia

The Followers és una companyia de dones joves de Barcelona creada el 2018. La formen Andrea Monje i Laura Riera. Totes les obres són de creació pròpia, tant pel que fa a la dramatúrgia com a la direcció, mantenint una perspectiva feminista, emergent, política, reivindicadora i multidisciplinària.

'Welcome to Siri's Party' va ser el seu primer espectacle, presentat en format work in progress al Rose Bruford Theater (2018, Londres) i al Festival Croquis 2019 (Sala Beckett). El 2019 el muntatge va guanyar la Beca Bonnescèniques (Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison) i es va estrenar a l'Antic Teatre de Barcelona.

'Cry Babies' és el seu segon projecte, amb la coproducció de l'Antic Teatre i la Quinzena de Dansa Metropolitana, a més de ser seleccionat al Kinètic 2021 del CC Parc Sandaru. Han participat en diversos festivals com a la 5a edició del Festival RBLS el 2021 i al Festival audiovisual Influx, el mateix any. El 2022 les programen al Festival Z, mostra d’espectacles creats per i per a joves. L’espectacle és nominat als XXIV Premis de la Crítica.

Actualment preparen 'Frankenstein', la seva tercera peça, amb el suport de Cal Gras Avinyó, Antic Teatre i l'Estruch de Sabadell.

Dijous
30
mar
Finalitzat
Dijous
30
mar
Finalitzat
Si t'agrada aquest espectacle, et suggerim...
Rouge Nord | © Ray Molinari
Finalitzat
2023
Rouge Nord
Cirque Pardi! (França)
Del ds. 01.04.23 al dg. 02.04.23 | 13:00 h, 19:00 h
Parc Central
+5
Carrer Circ Música
Adéu, Jane! | © Juanjo Marín
Finalitzat
2023
Adéu, Jane!
Binomi (Catalunya)
ds. 01.04.23 | 22:00 h
L'Escorxador (Sala Gran)
+12
Teatre
Solar
Finalitzat
2023
Solar
Mos Maiorum (Catalunya)
dv. 31.03.23 | 10:00 h, 20:00 h
Centre Cívic Nord
+12
Teatre