Les aventures del Lleó vergonyós

El Pot Petit (Catalunya)

Finalitzat
2021
diumenge, 30 de maig | 11:30 h

Edat: entre 2 i 5 anys
Idioma: Català
Durada: 50 min

Compartir

Titelles i música en directe per acompanyar de ben a prop al Lleó vergonyós a viure les seves aventures

Un trepidant i divertit viatge per descobrir les emocions de la mà d’un dels personatges més emblemàtics d’El Pot Petit: el Lleó vergonyós.

El Lleó es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. Junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan aquestes són difícils de gestionar.

Atenció!

La representació d’aquest espectacle no es fa a la ciutat d’Igualada, sinó al Centre Polivalent de Can Papasseit a Vilanova del Camí.

Fitxa artística

Coneix la companyia

Grup de música dedicat a la creació i producció artística per a públic familiar nascuda l'any 2009. A partir d’un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, produeixen espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. Les seves cançons i espectacles, juntament amb vídeos i contes il·lustrats, donen forma a l’imaginari màgic d’El Pot Petit.

 

Més de 1.000 concerts, més de 20.000 còpies venudes dels seus quatre discos, més de 75 milions de visualitzacions al seu canal de YouTube, i 7 edicions del primer llibre que van publicar l’any 2019 basat en la història d’una de les seves cançons.

 

Entre els reconeixements per la seva tasca i trajectòria, destaquen el Premi Arc 2019 a la Millor Gira Adaptada per a Públic Familiar i el Premi Enderrock 2020 al Millor Disc per ‘El Pot Petit – 10 anys’.

 

https://www.potpetit.com/

Diumenge
30
mai