La Mostra d’Igualada tanca la 27a edició amb 36.000 espectadors

12/04/2016

  • La fira anunciarà properament el guanyador del Premi Fundació Catalunya – La Pedrera al millor espectacle per votació popular
  • El II Concurs de crítica teatral continua obert fins al 25 d’abril

La Mostra d’Igualada – 27a Fira de teatre infantil i juvenil tanca la 27a edició amb un balanç molt positiu, ja que ha continuat creixent i consolidant-se en els seus diversos vessants. En el darrer recompte, que inclou els espectacles de diumenge a la tarda, La Mostra calcula haver arribat enguany als 36.000 espectadors. Aquesta xifra representa un nou rècord de públic, amb un creixement de prop del 3,5% en comparació amb l’any passat (34.800 espectadors).

Al llarg de 4 dies, Igualada ha reunit els millors muntatges de teatre per a tots els públics, així com professionals que han trobat concentrat el bo i millor de les produccions de casa nostra combinades amb les d’algunes companyies estrangeres.

Tot i que La Mostra es va cloure diumenge, segueix activa amb dues activitats: d’una banda, el Premi Fundació Catalunya – La Pedrera al millor espectacle per votació popular, que s’anunciarà properament. Els vots emesos pels assistents a La Mostra determinaran quina és la companyia guanyadora que s’endurà un premi de 1.200 euros.

D’altra banda, encara es pot participar al II Concurs de crítica teatral infantil i juvenil en què nens i joves poden valorar els espectacles vistos aquests dies. El concurs, organitzat conjuntament amb Recomana, associació per a la promoció de les arts escèniques, es divideix en dues categories: infantil (primària) i juvenil (secundària i batxillerat). Hi haurà tres premis per cada categoria: un primer premi dotat en 100 euros gentilesa d’Abacus Cooperativa, un segon de 50 euros gentilesa de Llibreria Cal Rabell i un tercer de 25 euros gentilesa de Llegim…? Llibreria.

Les crítiques es poden fer arribar fins al 25 d’abril per correu electrònic a info@lamostraigualada.cat o bé a l’adreça postal: Dr. Joan Mercader, s/n (Museu de la Pell d’Igualada) 08700 Igualada (Barcelona) indicant: La Mostra d’Igualada – Concurs de crítica teatral. Les bases del concurs es poden consultar aquí juntament amb 7 consells per redactar correctament les crítiques. En aquests moments ja s’han rebut 74 crítiques en la categoria juvenil.

Finalment, recordar que el dissabte 23 d’abril, diada de Sant Jordi, se sortejarà un iPad mini en directe per Ràdio Igualada des de la Plaça de Cal Font entre tots els participants al Joc del comerç de La Mostra. El joc consistia en trobar els coets amagats als aparadors de les botigues del 4rt Concurs d’aparadors i, com l’any passat, ha tingut molt bona acollida.

ActualitatVeure'n més