Les acreditacions dels professionals s’allarguen fins al 31 de gener

13/01/2017

  • Fora d’aquest termini les entrades es sol·licitaran directament a La Llotja

El dimarts 31 de gener acaba el termini perquè els professionals interessats en les arts escèniques per a tots els públics puguin acreditar-se a La Mostra – Fira de teatre infantil i juvenil. Aquestes acreditacions són preferents, amb dret a reservar entrades. Els professionals també es podran acreditar fora d’aquest termini, però hauran de sol·licitar les entrades directament a La Llotja durant els dies de La Mostra.

Les inscripcions tenen un preu general de 30 euros, si bé els membres de les associacions amb les quals s’han establert convenis de col·laboració tindran un descompte de la meitat del cost (15 euros). Aquestes entitats són l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP), l’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar (Kacu Mensi), l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l’Associació Professional de Dansa de Catalunya (APDC), l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), l’Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya (CIATRE) i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).

A la secció Professionals del web de La Mostra es detallen tots els avantatges d’acreditar-se a la fira com ara invitacions i reduccions en el preu de les entrades, accés als espais exclusius per a professionals, inclusió de les dades de l’entitat en el manual de Professionals o preferència en la reserva d’allotjament. Per a qualsevol consulta i informació complementària es pot contactar directament amb la fira a professionals@lamostraigualada.cat.

La programació consta de les millors produccions de l’escena infantil i juvenil segons criteris de qualitat, novetat, dramatúrgia, innovació en el llenguatge i aportació en el format. La graella d’espectacles equilibra les disciplines artístiques i les edats del públic –es reediten els itineraris– per tal que tant públic com programadors hi trobin les propostes que més els interessen, així com d’altres que els puguin sorprendre. Els muntatges han estat escollits d’entre més de 660 sol·licituds presentades, una xifra que ha doblat amb escreix les inscripcions de companyies en els últims dos anys i que ratifica el rol estratègic de la fira com a plataforma de venda d’espectacles.

Dins La Mostra professional es desenvoluparan un conjunt d’activitats a La Llotja: presentacions, taules rodones, sessions de speed meetings, un mercat de projectes i trobades pactades o informals que afavoreixen el contacte entre els diferents agents.

En la darrera edició, La Mostra va acollir 564 professionals acreditats, que representaven 267 entitats. D’aquestes, 236 eren de Catalunya, 21 de l’Estat Espanyol i 10 internacionals (Itàlia, França, Regne Unit i Alemanya). A aquesta xifra cal sumar-hi les companyies no participants en la programació, la trentena d’expositors de l’espai La Llotja i altres agents del sector, uns professionals que fan augmentar el registre fins gairebé els 700 inscrits.

ActualitatVeure'n més