Ja es poden comprar les entrades de La Mostra

10/03/2017

Ja es poden comprar les entrades de La Mostra

  • A partir de dilluns 13 es poden adquirir a través de la pàgina web
  • Les taquilles s’obriran el cap de setmana del 25 i 26 de març, i durant La Mostra
  • Les invitacions de l’espectacle inaugural es podran recollir a les taquilles i amb un màxim de 4 entrades per persona

La Mostra d’Igualada obre aquest dilluns la venda d’entrades de la 28a edició, que tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril. A partir de dilluns 13 de març, el públic ja podrà adquirir en línia les entrades pels espectacles de pagament de la fira de teatre infantil i juvenil. De moment, la compra es podrà fer únicament a través del web de La Mostra: aquí.

El cap de setmana del 25 i 26 de març, les entrades es podran adquirir també a les taquilles del Teatre Municipal l’Ateneu (dissabte d’11h a 13h i de 18h a 20h, diumenge de 18h a 20h).

A partir del dia 30 de març, ja durant la fira, s’obriran les taquilles de La Mostra, ubicades a la plaça de Cal Font (dijous de 17:30h a 21h, divendres de 17:30h a 22h, dissabte de 9:30h a 14h i de 16h a 22h, i diumenge de 9:30h a 13h i de 15h a 18h).

El preu normal de les entrades és de 8€ (tots els infants a partir de tres anys hauran de pagar entrada) i hi ha diversos descomptes aplicables: els menors de 13 anys, les persones aturades, pensionistes, jubilades, les famílies nombroses amb carnet acreditatiu i els socis del Carnet Jove tenen les entrades reduïdes a 5€. A més, els socis del Club TR3SC, Abacus Cooperativa i l’Ateneu Igualadí, i els lectors del diari Ara i subscriptors de La Veu de l’Anoia i Regió7 gaudiran de dues entrades al preu reduït de 5€ cadascuna. Per aprofitar tots aquests descomptes –que no són acumulables– caldrà presentar el carnet corresponent a taquilla (els únics descomptes actius en la venda en línia són pels menors de 13 anys i el socis del Club TR3SC).

Els socis del Club Super3 tenen entrades gratuïtes a cinc funcions del cap de setmana. Són per als espectacles ‘Pell de llarinté, cua de tiré’ de The Three Keatons (dissabte 1 a les 10:15h), ‘Renard o El llibre de les bèsties’ de Teatre Obligatori (dissabte 1 a les 13h), ‘Pirates, bruixots i altres bitxos’ de Pep López&Afonix produccions (dissabte 1 a les 17:30h), ‘El petit piano’ del Centre de Titelles de Lleida (diumenge 2 a les 11h) i ‘Bianco’ de Teatre LaBú (diumenge 2 a les 13h). Per gaudir de la invitació cal que recullin l’entrada a les taquilles ensenyant el carnet.

D’altra banda, l’espectacle inaugural ’El buit’ de la cia. Estampades/Impàs Dansa és gratuït, però amb aforament limitat. És imprescindible disposar d’entrada, que es pot recollir a les taquilles. Només es repartirà un màxim de 4 invitacions per persona.

Finalment, hi haurà quatre espectacles dels quals només es podrà adquirir l’entrada al mateix espai d’actuació des d’una hora abans de l’inici de la funció. Són els que es duen a terme al Kiosk del Rec–Club dels Professionals (‘Denàrius World’ de PuntMoc i ‘L’home més fascinant del món’ de Marino e Marini, que tenen un preu únic de 5€ amb consumició inclosa) i els que es faran a La Cotonera (‘Libèl·lula’ de Cia. Toti Toronell) i al Celler del Sindicat (‘La llavor del foc’ de Babou Cham i Carlota Subirós).

ActualitatVeure'n més