Pep Farrés serà el nou director artístic de La Mostra d’Igualada

20/11/2014

L’actor igualadí seleccionarà els espectacles de les dues properes edicions de la fira de teatre infantil i juvenil

L’actor igualadí Pep Farrés pren el relleu d’Òscar Rodríguez i serà el nou director artístic de la 26a i 27a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil. La renovació d’aquesta figura ha despertat un gran interès dins el sector del teatre familiar ja que determinarà la línia artística que tindrà la fira.

El nomenament del director artístic pels propers dos anys s’ha dut a terme mitjançant una selecció, impulsada per l’Ajuntament d’Igualada amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de la Generalitat de Catalunya i la participació de les entitats vinculades a la fira: la Fundació Xarxa, l’Agrupació Rialles i les associacions de professionals Kacu Mensi i TTP.

De les dotze candidatures convidades per les diferents institucions que formen part de la comissió de La Mostra, es van presentar un total de quatre propostes. D’aquestes, la de Pep Farrés és la que ha obtingut la millor puntuació pel que fa als diferents criteris que calia desenvolupar en forma de projecte (programació, organització d’activitats professionals, criteris d’avaluació, etc.). A més a més, destaca el seu coneixement del teatre infantil i juvenil, el territori i la mateixa fira, on ha participat en múltiples ocasions.

En aquests moments, La Mostra d’Igualada es troba en ple procés de recepció d’inscripcions de les companyies per participar a la 26a edició, que es durà a terme del 16 al 19 d’abril de 2015. El període de sol·licituds finalitzarà el 28 de novembre. Tan bon punt s’incorpori, Farrés iniciarà el procés de selecció dels espectacles que conformaran la programació oficial de la fira.

Pep Farrés

L’igualadí Pep Farrés és llicenciat en Art Dramàtic en l’especialitat d’interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona. Durant els anys 90 va treballar com a actor en diferents companyies i produccions del país com el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), el Teatre Lliure, La Fura dels Baus, el Centre Dramàtic del Vallès, etc. El 2002 va crear la companyia Farrés Brothers i cia, amb què ha produït vuit espectacles i ha obtingut diversos reconeixements com el Premi Butaca.

ActualitatVeure'n més