De tu a tu

Col·lectiu Mur (Catalunya)

Finalitzat
2023
dissabte, 1 d’abril | 12:00 h

Preu: 6€/10€
Edat: +5
Idioma: No text
Durada: 60 min


Espectacle amb invitació pels socis del Super3
(fins a exhaurir les entrades gratuïtes disponibles, 50 invitacions per espectacle i sessió). Per adquirir aquesta invitació és necessària la compra de com a mínim una entrada de pagament pel mateix espectacle. Cada entrada de pagament pot adquirir un màxim de quatre invitacions Super3.

Compartir

Un espectacle de circ integrador que introspecciona les relacions personals que sorgeixen en el duo.

Què passa quan dues persones, sense importar la raça o la condició, sense prejudicis, es troben a soles? Què sorgeix d’aquesta trobada íntima, sincera?

'De tu a tu' és un viatge a la introspecció de les relacions personals que sorgeixen en el duo, quan un individu està enfront d’un altre, quan no hi ha terceres persones ni interferències i després d’aquest moment de cortesia inherent a tot procés de comunicació comencen a passar coses. Neix la veritat, l’avorriment, el joc, l’amor, la comprensió, l’escolta, la ira, la fragilitat, la complicitat, la manipulació, la confiança...

I aquestes parelles, com a part d’un fractal complex, com a part d’una geometria aparentment irregular que es va repetint a escales diferents, com interactuaran en relacionar-se amb les altres?

Fitxa artística

  • Direcció i idea original: Nacho Flores
  • Ajudant de direcció: Jordi Querol
  • Actors: Jordi Mas, David Candelich, Sergio Pla, Nacho Flores, Alberto Munilla, Kike Maltas, Oriol Morgades, Olga Pastor, Manolo Osorio i Sergio Conesa
  • Disseny de llums: Xavi Valls
  • Producció executiva: Quim Aragó
  • Administració: Camaleònica Produccions

Coneix la companyia

‘Mur’ va ser el primer espectacle d’aquesta companyia amb la intenció d’enderrocar murs i contribuir a millorar un món ple de barreres i amb menys oportunitats per a moltes persones de la nostra societat. Els mateixos membres de la companyia són la prova de l’existència d’aquests murs i de la possibilitat d’enderrocar-los.

Al seu nou espectacle volen representar precisament la trobada entre persones quan ja no existeixen les barreres. Una trobada que permet una intimitat i una complicitat entre dues persones que es miren de tu a tu.

A ‘De tu a tu’ proposen un treball conjunt entre tots els artistes des de l’inici i la seva conceptualització, en tot el procés de creació, fins al moment culminant de representar tot el recorregut davant el públic. És un camí en què cadascú aporta i suma la seva forma de ser i de viure la seva pròpia realitat i, pel seu lloc, la seva manera d’interpretar.

És en la intimitat que es genera en la trobada, quan dues persones poden mirar-se als ulls, que se’ns brinda l’oportunitat d’aprofundir en les emocions i en les sensacions, el punt de partida i origen de l’espectacle.

www.mur.cat

Dissabte
01
abr
Finalitzat
Si t'agrada aquest espectacle, et suggerim...
Baktana
Finalitzat
2023
Baktana
Lazuz Company (País Valencià)
ds. 01.04.23 | 11:00 h, 17:30 h
Plaça del Rei
+5
Moviment Carrer Circ
Lignes de vie | © Luisa Valares
Finalitzat
2023
Lignes de vie
Cie Lezards Bleus - Antoine Le Menestrel (França)
Del dv. 31.03.23 al ds. 01.04.23 | 13:15 h, 19:00 h
Plaça Cal Font
+5
Carrer Circ Dansa
Leandre Clown  | © Alejandro Ardilla
Finalitzat
2023
N'imPORTE quoi
Leandre Clown (Catalunya)
dv. 31.03.23 | 10:00 h, 20:00 h
Teatre Municipal Ateneu
+5
Circ Clown