Acreditació de professionals

El període d'inscripció de professionals ha finalitzat

En cas que et vulguis acreditar, ho podràs fer presencialment a La Llotja, durant els dies de la Mostra.

L'acreditació com a professional a la Mostra Igualada té dues modalitats, en funció del perfil del professional (comprador o venedor). Per realitzar la inscripció, identifica quin és el teu perfil i omple el formulari de preinscripció corresponent. L'equip de la Mostra revisarà que la informació introduïda a la inscripció sigui correcta abans d'enviar les instruccions de pagament.

Opció A - Compradors

Entitats programadores, distribuïdores amb 3 o més companyies, convidats especials

 • Inscripció de 50€ per entitat* (60€ a partir del 4 de març)
 • Possibilitat d'inscriure fins a 4 persones per entitat (pagant un suplement de 10€ per la tercera i la quarta persona)
 • 15 invitacions dobles per espectacles diferents per entitat (a escollir prèviament)
 • Possibilitat de comprar anticipadament a fins a 2 entrades a preu reduït per entitat pels mateixos espectacles pels quals s'ha demanat invitació (en el cas d'aforaments reduïts no es podran comprar anticipadament entrades a preu reduït)
 • Accés al directori de professionals online
 • Accés a La Llotja presencial, i a totes les activitats professionals 

Opció B - Venedors

Companyies, productores, distribuïdores amb menys de tres companyies, associacions, empreses de serveis relacionades amb arts escèniques, professionals de la cultura a títol individual, membres d'associacions en conveni

 • Inscripció de 25€ per entitat** (30€ a partir del 4 de març)
 • Possibilitat d'inscriure fins a 4 persones per entitat (pagant un suplement de 5€ per la tercera i la quarta persona)
 • Possibilitat de comprar 8 entrades a preu reduït per entitat, una setmana abans de la venda al públic
 • Accés al directori de professionals online
 • Accés a La Llotja presencial i a totes les activitats professionals

 

Pagament de la inscripció

Un cop rebuda la preinscripció, l'equip de la Mostra revisarà que les dades siguin correctes. Si és així, rebreu un correu automàtic amb les instruccions per a realitzar el pagament. Aquest es podrà realitzar tant per targeta bancària com per transferència bancària. La inscripció no es considerà efectiva fins que no haguem rebut correctament el pagament.

En cas que tinguem algun dubte en la vostra preinscripció, ens posarem en contacte amb vosaltres abans de rebre la informació de pagament. Si teniu algun dubte sobre quin és el vostre perfil, o sobre el procés d'inscripció, envieu-nos un correu electrònic a professionals@mostraigualada.cat.

Si desitgeu justificant de pagament de la inscripció, feu constar totes les dades fiscals a l'última part del formulari. Un cop realitzat el pagament i validada la inscripció, rebreu el justificant per correu electrònic.

 

Directori de professionals

Al cap d'uns dies d'haver realitzat el pagament de la inscripció, rebreu un usuari i un codi per poder accedir al nou Directori de Professionals. Des d'aquest directori, que s'actualitzarà diàriament, es podran consultar tots els professionals acreditats, es podran aplicar filtres segons tipologia, interessos, o procedència, es podran exportar llistats en format excel, i es podrà consultar les invitacions i entrades que heu sol·licitat com entitat.

 

Invitacions i/o entrades amb descompte

A partir del 5 de febrer, i un cop comprovat el pagament, els professionals acreditats a l'Opció A rebran un correu amb les instruccions per reservar les invitacions professionals. 

Els professionals acreditats a l'Opció B rebran les instruccions per adquirir les entrades amb descompte la primera setmana de març.
En tots dos casos, la compra i/o reserva d'invitacions per professionals s'obrirà abans de la venda al públic, per tal que tots els professionals tinguin preferència i més possibilitats d'accedir als espectacles.

 

Allotjament

En cas de necessitar allotjament durant els dies de la Mostra, feu-ho constar al formulari d'inscripció.
Mostra Igualada no assumeix ni les despeses d'allotjament ni les dietes dels professionals inscrits.
Enguany, a més de les places hoteleres habituals, tornarem a oferir places en habitacions de famílies de la ciutat.
Tots els allotjaments es gestionaran directament des de la Mostra.

 

Entitats i associacions en conveni

*Inscripció gratuïta pels socis membres de la Plataforma Arts de Carrer (PAC) i de la Coordinadora de Ferias de Artes Escénicas del Estado (COFAE), sempre i quan ho indiquin al formulari de preinscripció.

*Pels membres del Grup Xarxa, 10€ de descompte, possibilitat d'inscriure 4 persones per entitat al mateix preu, i possibilitat de comprar 8 entrades a preu reduït una setmana abans de la venda al públic.

**Inscripció amb 10€ de descompte, només per les acreditacions OPCIÓ B, sempre i quan ho indiquin al formulari de preinscripció, pels socis membres de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l'Associació Professionals del Circ de Catalunya (APCC), l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC), l'Associació de Companyies de Dansa de Catalunya (ACDC), l'Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya (CIATRE), l'Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP), Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC), Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC), el Col·lectiu de Companyies, el Col·lectiu de Distribuïdores d'Arts Escèniques de Catalunya (CDAEC), i de la Xarxa de Professionals de la Producció d'Arts Escèniques de Catalunya.