Concurs d’aparadors

Aquest any més que mai, els comerços d’Igualada han obert la ment i la mirada per reproduir el concepte dels 360º amb què la fira reivindica tenir un esperit crític. Al cartell oficial apareix la icònica imatge d’un cavall amb els ulls tapats que, obedient, només veu el que el fan mirar. Quines altres maneres hi ha per explicar-ho?

Una vintena de botigues (consulta-les aquí!) s’han sumat al repte i participen al Concurs d’aparadors de la Mostra que, per 10è any consecutiu, convoca l’àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada per dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat.

Els aparadors s’exposaran del 21 de març al 3 d’abril i comptaran amb un distintiu que acreditarà la seva participació al concurs.

El divendres 1 d’abril a la tarda, un jurat integrat per persones vinculades a la Mostra i al món de l’art premiarà els tres guanyadors per tal que durant el cap de setmana tothom tingui ocasió de visitar-los. El primer premi rebrà 500 euros, el segon 300 euros i el tercer una falca publicitària a Ràdio Igualada.

+info: www.comerçigualada.cat

#mostraaparadors #comerçigualada #totsfemlamostra