Concurs d’aparadors

Inspirant-se en el cartell de la Mostra d’enguany, protagonitzat per una butaca buida que convida a descobrir nous horitzons, els comerços d’Igualada transformaran el seu aparador en una petita escenografia que evocarà el viatge imaginatiu que ens ofereix el teatre.

Més de 20 botigues s’han sumat al repte i participen al Concurs d’aparadors de la Mostra que, per 12è any consecutiu, convoca l’àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada per dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat.

Els aparadors s’exposaran del 5 al 14 d’abril i comptaran amb un distintiu que acreditarà la seva participació al concurs.

Es lliuraran diversos premis. D’una banda, un jurat format per representants del comerç local –guanyadors d’edicions anteriors que aquest any no hi participen– atorgarà tres premis de 300 euros valorant l’impacte visual, l’originalitat i creativitat i el grau de vinculació amb el tema del concurs. De l’altra, l’aparador que hagi recollit més “M’agrada” a les fotografies penjades a l’Instagram @comercigualada s’endurà un premi popular de 100 euros. A més a més, entre els comerços participants no premiats se sortejaran dos vals per a un assessorament en decoració d’aparadors.

Els guanyadors es publicaran al web de la Mostra i a les xarxes socials a partir del 15 d’abril de 2024.

+info: www.comerçigualada.cat

#mostraaparadors #comerçigualada #totsfemlamostra