Tallers participatius

Participació local a ‘Les petites coses’ de La Mecànica 

14 nens i nenes de primària de l’extraescolar de teatre de l’escola Ateneu Igualadí participaran a l’espectacle 'Les petites coses' aportant la seva perspectiva sobre tot allò que no els acaba d’agradar de la seva relació amb els adults (dins l’entorn familiar, a l’escola, a la ciutat...) i actuant a la funció. 

A més d’assajar la seva intervenció a l’escenari, la companyia impartirà sessions d’expressió corporal i jocs teatrals, els explicarà el procés de creació de l’obra, organitzarà dinàmiques al voltant de la temàtica i els ensenyarà el funcionament tècnic del teatre. 

 

Taller de circ amb el Col·lectiu Mur 

A més d'actuar amb l'espectacle 'De tu a tu', la companyia de circ poètic i inclusiu oferirà un taller obert a la ciutat perquè, tothom qui ho desitgi, pugui aprendre i posar en pràctica els seus dots circenses. S’experimentarà amb diferents tècniques de circ: des del joc malabar fins al monocicle passant pels equilibris acrobàtics.

No cal experiència prèvia, només roba còmoda, ganes de superar les limitacions físiques i mentals i, sobretot, energia per passar-ho molt bé. 

L’activitat és lliure i gratuïta.

Dissabte 1 d’abril: de 17h a 19h. Plaça de Cal Font (davant la Biblioteca Central)