Visita d'espais de residència i creació

Finalitzat
2023
dimecres, 29 de març
DURADA:  120 min

Per participar en aquesta activitat és necessari estar acreditat com a professional.

Compartir

Visita amb programadors internacionals i de la resta de l’Estat dels espais de residència i creació de la comarca de l’Anoia La Casa del Teatre Nu (Sant Martí de Tous) i Copons inLoft (Copons). 

 

LA CASA DEL TEATRE NU

La Casa del Teatre Nu és la seu de treball de la companyia Teatre Nu i també un espai obert als artistes que vulguin trobar un lloc on desenvolupar la seva creació. Des de 2015, La Casa acull diferents projectes creatius, un extens programa de formació de públics, programacions culturals i residències de creadors.

L’any 2021, La Casa fa créixer el projecte de residència incorporant més espais de creació i tres apartaments on poder allotjar artistes de totes les disciplines. Els artistes residents tenen a la seva disposició diversos espais i serveis que presentem a continuació:

  • LA CASA · Espai cultural i de creació artística amb un acollidor teatre equipat tècnicament, un taller i sales d’assaig i reunió.
  • APARTAMENTS · Allotjaments privats amb espais compartits de convivència, trobada i assaig.
  • SERVEIS · Assessorament de producció, direcció i dramatúrgia, reportatges fotogràfics, creació de vídeos i suport en comunicació.
  • ACTIVITATS · Organització activitats; tallers, exposicions, xerrades, mostres i pre-estrenes de espectacles.

 

COPONS inLoft

inLoft és un centre de cultura i recerca contemporània situat al carrer del Mur número 30 de Copons (Anoia, Barcelona). El projecte, que s’ubica sota el paraigua de l’Associació Copons inLoft, es formalitza el mes de juny de l’any 2021, després d’una fase prèvia de converses entre veïns i veïnes per promoure l’activitat cultural al poble.  

Vol contribuir a la cultura i a la recerca contemporània oferint un espai, en l’àmbit rural, on desenvolupar processos d’expressió de camps com la música, la fotografia, la narrativa, la poesia, el cinema, el teatre, la dansa, l’escultura, el dibuix, el gravat o la pintura, entre altres.

Dimecres
29
mar
 
 
Gratuït
Finalitzat
Si t'agrada aquest espectacle, et suggerim...
La Llotja 2022-10
Finalitzat
2023
Primer cafè a la Mostra
Trobada informal
Del dj. 30.03.23 al ds. 01.04.23 | 15:30 h
La Llotja (Encavallades del Museu de la Pell)
La Llotja durant el Vermut PRO
Finalitzat
2023
Vermut PRO
Patates, olives i conversa
Del dj. 30.03.23 al ds. 01.04.23
La Llotja (Encavallades del Museu de la Pell)
'Com catalogar per edats els espectacles?', activitat professional de la Mostra Igualada 2022 | © Mireia Guilella. Mostra Igualada.
Finalitzat
2023
Presentacions d'Assistej, de la TTP i de la Mostra Mestra
Presentacions
ds. 01.04.23 | 12:00 h
La Llotja (Encavallades del Museu de la Pell)