Mostra Igualada fa una crida per captar voluntaris per la 32a edició

20.04.2021

El voluntariat, peça clau de l’engranatge de la Mostra, participa activament en l’organització i gaudeix d’avantatges com entrades i regals

L’any passat van adherir-se a la iniciativa més de 80 voluntaris

A pocs mesos de la celebració de la 32a edició, Mostra Igualada fa una crida per trobar voluntaris interessats en participar activament en l’organització de la Fira. Cada edició formen part de l’equip de voluntaris una vuitantena de persones. El voluntariat és una peça clau en l’organització de la Mostra. S’ocupa del control d’espais, l’atenció al públic i la preparació del lliurament de material per als professionals, entre d’altres funcions coordinades amb el suport del Grup Xarxa Igualada. L’edat mínima per ser voluntari és de 16 anys.

Enguany, degut a la crisi sanitària de la Covid-19 que ha obligat a replantejar el format de la Mostra, no s’obrirà la convocatòria de Famílies acollidores per allotjar artistes a casa.

Els voluntaris es poden inscriure fins el 2 de maig a través del següent formulari. Per a més informació es pot consultar https://mostraigualada.cat/collabora/sigues-voluntari/ o escriure un correu electrònic a voluntaris@mostraigualada.cat.

 

NewsView more