(L’assemblea) La llotja de les arts escèniques #4: està tot el peix venut?

Activitat relacional i de debat amb L'Última Merda

Finalitzat
2023
divendres, 31 de març | 11:30 h
DURADA:  90 min

Per participar en aquesta activitat és necessari estar acreditat com a professional.

Compartir

Activitat relacional i de debat, dinamitzada pel col·lectiu L'Última Merda, on es pretén fomentar el debat entorn a la relació artista – programador a partir de dinàmiques de grup que també impulsaran les relacions professionals. 

L’Última Merda són quatre joves deambulant per aquest món (sic) endogàmic, viciat, precari i al·lucinant de les arts escèniques. Com a resposta a la màxima del “no pensis, actua!”, tan habitual en el món del teatre, creuen que actuar és la millor manera de pensar i proposen que ens escoltem per construir de manera horitzontal, col·lectiva i inclusiva el futur que volem pel sector. 

SINOPSI
Les arts escèniques funcionen com un mercat on no sempre és fàcil relacionar-nos. Hi ha qui s’hi passa el dia provant de vendre el peix, i hi ha qui va tan peix que navega en un mar de dubtes. Hi ha qui neda en l’abundància, qui neda entre dues aigües, i qui prefereix nedar i guardar la roba (no fos cas). Enmig del soroll del mercat, què podem fer per escoltar-nos? Com transformem aquesta dinàmica de compravenda en un espai relacional i vincular? O el que és el mateix: com fem de la llotja allotjament? Un allotjament per a creadores, programadores, productores, distribuidores, mediadores i tota la resta d’ores d’aquest món. Podem deixar enrere la velocitat de creuer i començar a remar juntes, més enllà de les nostres etiquetes? Està tot el peix venut o encara podem fer grans canvis en les nostres relacions professionals?

  • FITXA ARTÍSTICA
  • IDEA ORIGINAL, CREACIÓ I DINAMITZACIÓ DEL DEBAT PERFORMATIU: Elaine Grayling, Nil Martín, Judit Martínez Gili i Abril Pérez Mitchell
  • AMB EL SUPORT DE: Mostra Igualada, Escena Poblenou, Festival Z
  • AGRAÏMENTS: a totes les participants de les edicions anteriors de l’Assemblea de les arts escèniques
  • PRODUCCIÓ EXECUTIVA: L’Última Merda Col·lectiu
Divendres
31
mar
Si t'agrada aquest espectacle, et suggerim...
La Llotja 2022-10
Finalitzat
2023
Primer cafè a la Mostra
Trobada informal
Del dj. 30.03.23 al ds. 01.04.23 | 15:30 h
La Llotja (Encavallades del Museu de la Pell)
La Llotja durant el Vermut PRO
Finalitzat
2023
Vermut PRO
Patates, olives i conversa
Del dj. 30.03.23 al ds. 01.04.23
La Llotja (Encavallades del Museu de la Pell)
'Com catalogar per edats els espectacles?', activitat professional de la Mostra Igualada 2022 | © Mireia Guilella. Mostra Igualada.
Finalitzat
2023
Presentacions d'Assistej, de la TTP i de la Mostra Mestra
Presentacions
ds. 01.04.23 | 12:00 h
La Llotja (Encavallades del Museu de la Pell)